16 / 03 / 2014

The Dutch are coming

Dutchweekend Italia 2014 komt eraan

De Dutchweekend Italia 2014 gaat bijna van start., een uniek sportevenement van 20 tot 23 maart. Na een zeer geslaagde eerste editie is het dit jaar tijd voor een tweede editie, iedereen is welkom! De Dutchweekend is in het grootste skigebied van Italie, Via Lattea in het dorp Sauze d’Oulx.

Zon, DJ’s en sneeuw
De wintersport gaat uiteraard samen met een feestje. Vandaar dat SummitTravel samen met de lokale horeca de organisatie op zich draagt van dit evenement. Naast de feesten zijn er ook feestelijke activiteit op de pistes.

Dutchweekend slalom race
Ga jij de kampioen worden van de eerste editie van deze spectaculaire slalom? Iedereen kan meedoen aan deze slalom, dames en heren, beginners en gevorderden, wees er wel snel bij want vol=vol. Je kan je inschrijven via [email protected] vóór 12 maart 2014.

Vermeld in de e-mail (per deelnemer):
– Voor- en achternaam
– Geslacht: man / vrouw
– Onderdeel: skiën / snowboarden
– Niveau: beginner / gevorderd / expert
– Boekingsnummer bij Summit Travel

Terugblik 2013
Mauro Meneguzzi, de burgervader van Sauze d’Oulx zei over de vorige editie: ‘In het hele dorp was er dan ook voortdurend sprake van een feestelijke stemming. De winkels waren versierd met Nederlandse en Italiaanse vlaggen, en op straat en uiteraard uit de diverse bars en pubs klonk voortdurend het enthousiaste geluid van vrolijke deelnemers.’

Gratis toegang feesten
Alsnog deelnemen aan de dutchweekend, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Boek je reis (je skipas, vlucht en accomodatie) via Summit Travel en je krijgt gratis toegang tot georganiseerde feesten en karting op drank in diverse horecagelegenheden in Sauze d’Oulx.